Parajumpers jakke er det mest grunnleggende av vinteren garderobe, men på grunn av den tykke formen på moten tidevannet folk til å avskrekke. Det er ikke bare temperaturen, men også nåde, som kan overvelde mange mennesker. Faktisk, så lenge den lille blomsten sinn, kan ned jakken også slite ut sin egen personlighet og smaken av trenden. Her introduserer vi de 8 lite kjente hemmeligheter, sette ned mote følelse av en ned jakke. Embrace varme, har mote.

For de som ikke vet hvordan å bære ned jakke, er den korte jakken definitivt ikke lett å feil valg, kan være svært enkelt å markere lag av klær, enten det er jeans, casual bukser eller skjørt, kan bygge en unik form, er det verdt å nevne at den korte jakken kan forlenge andelen av lavere kropp, si farvel til oppsvulmet, Det er lett å ri ned en parajumpers jakke salg.

Elegant kurver kan bringe en behagelig følelse av skjønnhet, kvinners holdning kurve feiende, grasiøs og grasiøs. I årets mote trend, den skarpe silhuetten design igjen tilbake til mote sirkel, i valg av ned jakke, ta hensyn til buen er bare rett bak. Typisk romantisk stil av x-formet silhuett, er det egnet for ned Jacket design, understreker brystet, midjen linjer, overkroppen, midjen stramme, den nedre delen av horn-formede strekningen.

Quilting er bruken av lange nåler sydd med laminert stoff, slik at innsiden av bomull og andre faste. Innføringen av dette design element i klær kan ikke bare holde fôr i Mezzanine av klærne, men også beriker følelsen av detaljer i moten. For eksempel, den nåværende mer populære diamant, firkantet eller andre geometriske mønstre, kan gi folk en visuell veiledning. Velg vattert design av ned parajumpers jakke norge, vil den generelle følelsen vises mer type.

Hem design kan ikke bare endre kroppens form, eller den beste legemliggjørelsen av designerens plass, kan skarpe hem vises lekne og livlige, rett ned i hem vil gjøre ned jakke for å markere elegant og rolig. Velg en grunnleggende jakke hvis du vil legge til noen følelse av design, skjørt-formet hem kan legge til et snev av femininitet, hvis midjen med en sjarm eller et belte til å skissere linjer, vil gjøre den samlede effekten av et nivå.

Klær på mønsteret av valget er den beste legemliggjørelsen av en persons personlighet preferanser, myk linje av blomster, polka dot mønsteret kan vise skjønnheten av kvinners personlighet, enkel ren farge kostymer pluss litt pynt mønster kan gjenspeile femininitet. Imidlertid bør valg av intrikate mønstre bemerkes, hvis samlokalisering er ikke lett å skape en følelse av byrde, ikke lett å prøve intrikate mønster av ned parajumpers salg norge, anbefales å velge en enkel ned jakke eller en solid farge ned jakke bedre.